A Brassói Corona Gyergyót választotta ellenfeléül

Gyergyói Hoki Klub–Brassói Corona negyeddöntő lesz

A Gyergyói Hoki Klubot az Erste Liga középszakaszában 3 helyen végző Brassói Corona választotta ellenfélül a rájátszás első körében.

A párharcot idegenben kezdjük, a kék-sárgák otthonában játszunk február 24-én hétfőn és 25-én kedden. Gyergyószentmiklóson jön a folytatás 28-29-én, azaz pénteken és szombaton. A továbbjutást négy győzelemmel lehet megszerezni, és ha az első négy meccsen nem dől el a küzdelem, akkor március 2-án (Brassó), 4-én (Gyergyószentmiklós) és 6-án (Brassó) zajlanak a további összecsapások.

Brassói CoronaA Gyergyói Hoki Klub ezúton közli, hogy az Erste Liga hazai rájátszás-mérkőzéseire egységesen 25 lejbe kerül majd a belépő. A 12 évnél fiatalabb gyermekek ingyenesen léphetnek be, korukat iskolai ellenőrzőjük bemutatásával igazolhatják.

• A szezon elején kiadott bérleteket az alapszakaszra, és a középszakaszra lehetett megváltani, és ezek természetesen a hátralévő romániai alapszakasz mérkőzéseken is érvényesek lesznek.

 • A rájátszásra nem ad ki újabb bérletet a GYHK, azaz az eddig bérlettel rendelkezők is jegyet kell váltsanak. A bérlet felmutatásával a tulajdonosok jogosultak az eddig fenntartott helyüket továbbra is elfoglalni.

• A VIP szektor ülőhelyeire megváltott arany fokozatú támogatói bérletek változatlanul érvényesek a szezon végéig.


Kérem ossza meg ismerőseivel: