A CFR Călători január elsejétől kizárólag digitális bérleteket bocsát ki

A bérleteket a jegypénztáraknál vagy a jegyautomatáknál lehet kiváltani

A Román Vasúttársaság személyszállító részlege (CFR Călători) január elsejétől kizárólag digitális bérleteket bocsát ki utazási kártya vagy dinamikus QR-kód formájában – közölte csütörtökön a vállalat.

Az új típusú bérleteket a jegypénztáraknál vagy a jegyautomatáknál lehet kiváltani. Az utazási kártyák utólag online is feltölthetők, az utasoknak nem kell már jegypénztárakhoz vagy a jegyautomatákhoz fordulniuk.

A jegypénztáraknál megvásárolható utazási kártyák a következők: havi bérlet korlátlan számú utazással, heti bérlet, havi bérlet 5, 10 vagy 15 utazással (az utas választása szerint). Utólag a CFR Călători weboldaláról vagy a telefonos alkalmazáson keresztül csak a heti bérleteket és a korlátlan számú utazásra feljogosító havi bérleteket lehet felölteni.

A telefonos alkalmazáson keresztül dinamikus QR-kód formájában a következő típusú bérletek tölthetők le: havi bérletek korlátlan számú utazással, heti bérletek, valamint ingyenes vagy kedvezményes árú bérletek tanulóknak és egyetemi hallgatóknak.

A CFR Călători jegyautomatáinál – utazási kártya formájában – csak korlátlan számú utazásra feljogosító havi bérletek és heti bérletek vásárolhatók.


Forrás: agerpres.ro

Kérem ossza meg ismerőseivel: