A Drognapló látható ezen a héten a Figuránál

December 20-án, csütörtök este 7 órától újra látható Faragó Zénó rendezésében Fodor Alain Leonard egyéni előadása, a Kubiszyn Viktor műve alapján készült Drognapló.

Kubiszyn Viktor, magyarországi író, újságíró, filmkritikus Drognapló című kötete 2011-ben jelent meg. A naplószerű könyv tulajdonképpen az író vallomása a saját 16 évig tartó drogfüggőségéről. A szövegek nem csak a függőség okozta fizikai és mentális elváltozás mechanizmusaira világítanak rá, hanema szabadulni akarás és visszaesés ördögi körét, majd a végleges tisztulás lehetőségét is megmutatják.

drognaplo

Az előadás szövege a Drognapló sűrítménye, megtartja a történetet, a pszichikai eltorzulás és a visszatérés, tisztulás különböző stációit. Hogy lehet az, hogy egyesek drogfüggővé válnak és mások nem? Mit nyújt és mit vesz el ez a világ? Milyen mélyre kell zuhanni ahhoz, hogy már úgy tűnjön, nincs tovább? Mennyire erős kell legyen az az akarat, ami képes visszahozni a realitásba? A produkciónak nem titkolt szándéka a drogprevenciós jelleg, de ugyanakkor tükröt is állít a néző elé. Mert, ha őszinték vagyunk, bevalljuk: mindannyian főggői vagyunk valaminek, valakinek. A változni akarás és a hit pedig minden esetben ugyanolyan fontos.

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!


Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban.Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.


Kubiszyn Viktor műve nyomán: DROGNAPLÓ

drognaplo3

Játssza: Fodor Alain Leonard

Vizuális effektek: Ferenczi Zoltán

Jelmeztervező: Török Réka

Dramaturgiai kozultáns: Moșu Norbert-László

Rendező: Faragó Zénó

Kérem ossza meg ismerőseivel: