A Figuránál a május Kövekkel a zsebében kezdődik

Május 2-án, kedden este 7 órától újra megtekinthető Kolozsi Borsos Gábor és Moşu Norbert-László előadásában Marie Jones darabja, a Kövekkel a zsebében.

kovekkel

Marie Jones darabja Kolozsi Borsos Gábor és Moşu Norbert-László előadásában tekinthető meg, a produkció rendezője Csuja László.

A két szereplő tizenhat karaktert játsszva adja elő a történetet, mely egy amerikai filmstáb írországi filmforgatását meséli el.

Jake és Charlie élete kissé zátonyra futott, mindketten a filmiparban látnak új lehetőségeket, ám ismeretség híján nekik csak statisztaszerep jut. A statiszták szerencséje viszont pont az, hogy jó megfigyelő válhat belőlük.

Így ismerhetünk meg többek között egy elkényeztetett dívát, egy toporzékoló rendezőasszisztenst, a helyi papot, az „egyetlen túlélő” statisztát, és egy fiút, akinek az élete szomorú fordulatot vesz…

Az előadást 16 éves kor felett ajánljuk!

kovekkel1

Jegyek ára 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej.

Az előadásra jegyek munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között a Figura jegyirodájában válthatók, vagy előadás előtt egy órával a színház előcsarnokában. Információk és helyfoglalás a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy org@figura.ro e-mail címen.

Kérem ossza meg ismerőseivel: