A gyergyószentmiklósi Barabás Csaba vezeti a megye elnökének kabinetjét

A fiatalok problémáira szeretne kiemelt hangsúlyt fektetni

Új igazgató vezeti Borboly Csabának, Hargita Megye Tanácsa elnökének kabinetjét hétfőtől, február 6-ától. Barabás Csaba, a megyei fejlesztési ügynökség korábbi vezetője elmondása szerint nagyobb hangsúlyt szeretne fektetni a fiatalokat, családokat, gazdaságfejlesztést érintő feladatokra, és minél több tevékenységet szeretne modern, digitális eszközökkel megszervezni.

Tisztában vagyok azzal, hogy megbízásom nagy kihívás, igyekszem ennek megfelelni. Célom az intézmény működésének minél átláthatóbbá tétele a bürokrácia csökkentésével, és szeretnék minél hatékonyabb munkavégzést az online felületeken is. Mindenképp kiemelt figyelmet fordítok majd a fiatalokra, valamint nagyobb szerepet szánok az online eszközöknek a lakosság mindennapi gondjainak orvoslásában – nyilatkozta az új kabinetvezető, akinek feladatai közé tartozik majd a megyeelnök képviselete egyeztetéseken, találkozókon a közigazgatási és politikai szereplőkkel, köztük polgármesterekkel.

Borboly Csaba bővítené a kabinet hatáskörét, és erre megfelelőnek tartja Barabás Csabát.

Olyan személyt bíztam meg ezzel a feladattal, akivel a fejlesztési ügynökség révén már együtt dolgoztam, és tudom, hogy jól ismeri az intézmény működését – nyilatkozta a megyeelnök.

Kérem ossza meg ismerőseivel: