A gyergyószentmiklósi családapa verssel mond köszönetet a segítségért

Köszönőlevél Madaras Zoltántól

Verses formában mond köszönetet Madaras Zoltán mindazért a segítségért, amelyet súlyos betegsége, gyógykezelése alatt mostanáig kapott. A leukémiában szenvedő, 33 éves gyergyószentmiklósi kétgyermekes családapa verse így szól: Hálát adok az elmúlt évért,/ Hálás vagyok minden percért,/ Hálát adok minden jóért,/ Hálát adok minden szóért./ Erőm néha nem engedte,/ De most erőt gyűjtöttem,/ Hogy hálásan megköszönjem/ Mindazt, amit értem tettek./ Köszönök minden jót, minden szót, /Imát és anyagi dolgot,/ Amit értem tettek, / Hogy a gyógyulás útjára lépjek. 

Levelében Madaras Zoltán köszönetét fejezi mindenkinek, aki támaszt nyújtott számára. A dalban kifejezett együttérzést a Szent Miklós Kamarakórusnak, a Gyergyószentmiklósi Fúvószenekarnak, az egyházi közösségeknek, a Gyergyói Hírlap szerkesztőségének, valamint Keresztes Zoltán plébánosnak, aki gyűjtést szervezett hívei körében. 
„Az Úr áldjon meg minden jóakaratú embert, aki tettben, szóban, imában és anyagi segítséggel támogatott engem” – olvasható a levélben, amelyet Madaras Zoltán és családja írt.

További segítségre is szükség lehet

Madaras Zoltán az elmúlt időszakban gyógykezelések sorozatán esett át, köztük egy szemműtéten is. Orvosai a jövő héten újabb vizsgálatokat folytatnak, és az alapján dől el, hogy milyen kezelésre, beavatkozásra lehet szükség a továbbiakban. Elképzelhető, hogy újabb  B Rh-pozitív és O Rh-pozitív vércsoportú  véradókat is keresniük kell. 
A kezelésekkel kapcsolatos költségek is nagyon megterhelőek a család számára, aki segíteni szeretne hívja Madaras Katalint a 0740–989 984-es telefonszámon. 

Az anyagilag segíteni vágyók pénzbeli támogatásukat a következő bankszámlaszámokra juttathatják el: Madaras Katalin, Banca Transilvania, Agenţia Gheorgheni.
RO30BTRLRONCRT0376899601 lej
RO77BTRLEURCRT0376899601 euró.

Címfotón a Madaras család: sok jóindulatú ember megmozdult az érdekükben

Kérem ossza meg ismerőseivel: