A Kiscsillag zenekar Gyergyószentmiklóson

Január 22-én, kedden

A magyar kultúra napján, 2019. január 22-én lép fel Gyergyószentmiklóson a magyarországi Kiscsillag zenekar. A koncertnek a művelődési ház színházterme ad otthont, este hét órai kezdettel.

A Kiscsillag zenekar, amely 2005-ös megalakulásakor hobbi garázszenekarként definiálta magát az akkor még aktív Kispál és a Borz árnyékában, mára Magyarország elsőszámú art-rock zenekarának tekinthető. A mindig gitáralapú, de számos eltérő stílusjegyet magába olvasztó dalok, a lendületes előadásmód, Lovasi emblematikus szövegvilága és a zenekar utolsó éveiben megjelenő többszólamú énektémák az egyik legkarakteresebb, legegyedibb hangú, bátran kísérletező, évről évre megújuló produkcióvá tették a Kiscsillagot.


Kiscsillag – Dalok párban…

Több mint 70 – jórészt a zenekar szerzői által írt, – dalból válogat a Kiscsillag ezen az estén. A dalokat párba soroltuk egy-egy témához kapcsolódva. A témákat cetlikre írva, egy kalapba kevertük össze és a közönség soraiból jelentkezők húzzák ki őket, ily módon minden este más és más dalok, más és más sorrendben hangzanak el. Létrehozva ezzel egy interaktív show és egy hagyományos koncert furcsa keverékét, ami néha a zenekar számára is váratlan fordulatokat produkál. Tisztára mint az élet. 🙂

A több mint egy éve futó előadássorozat most Gyergyószentmiklóson is látható lesz!

Jegyek a Gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház jegypénztárában válthatók munkanapokon 15 órától 19 óráig. Jegyek ára 25 lej. Helyfoglalás a 0742/215.503-as telefonszámon.


Gyergyószentmiklós, Művelődési Ház színházterme
2018. január 22., kedd 19 óra
Teremnyitás: 18 óra 30 perc

Kérem ossza meg ismerőseivel: