A ládikó

Bábjáték a Szilágyi Vendéglő teraszán

Szombaton, szeptember 26-án du. 5 órától szeretettel várunk a Szilágyi Vendéglő teraszán A ládikó c. előadásunkkal. Gyere, lessük meg együtt, mit rejt a ládikó.
———————————–
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy szegény özvegyasszony, s annak két eladósorba levő leánya. Az egyiket Terkának hívták, a másikat Boriskának. Sokat búsult, sírt a szegény özvegyasszony, mert mikor volt kenyér a háznál, mikor nem. De nem bánta volna az éhezést sem, csak a nagyobbik leánykája ne lett volna olyan világ restje.
Egyszer aztán kérőik akadtak a lányoknak, s hogy legyen, miből teljen a hozományra a két lány elment szolgálni. Hogy mit szolgáltak maguknak és milyen vőlegényt találtak, megtudhatjátok a Szilágyi Vendéglő teraszán.


Jegyek ára 8 lej.


Az előadásra a belépés a járványügyi előírások betartásával, maszkban, a bejáratnál történő érintésmentes lázmérés és kézfertőtlenítés után történhet.
A kötelező távolság betartása miatt a helyek száma korlátozott.
Helyfoglalás az érkezés sorrendjében.
37,3 Celsius-fok fölötti testhőmérséklettel rendelkező nézőinket, vagy légúti fertőzés tüneteit mutató nézőinket nem áll módunkban beengedni a nézőtérre.
Mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében szíveskedjenek betartani a járványügyi előírásokat, a szájmaszk viselését.

Kérem ossza meg ismerőseivel: