A pénzünk 20%-ából megteremthető jövőnk 80%-a

Tánczos Levente-József Gyergyószentmiklóson

2016. február 2-án, kedden, 18 órai kezdettel újra Kávéházi előadást tartunk Gyergyószentmiklóson a Marcipán cukrászdában. A következő előadó a Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának tanársegédje Tánczos Levente-József lesz, akinek előadás címe A pénzünk 20%-ából megteremthető jövőnk 80%-a.

A kávéházi programsorozatunk lényege, hogy a felvezető előadás után kialakuljon egy beszélgetés és a résztvevők kérdéseket tehessenek fel az előadónak.

Az előadóról:
A számok és a józan paraszti ész elkötelezett híve vagyok, ezért fontosnak tartom, hogy az üzleti életben a megérzéseinket és ötleteinket számokkal és kellően alapos tervvel támasszuk alá. Ennek fényében vezetem az egyetemen a controlling, vezetői számvitel, vállalat elemzés és szakértői tárgyak szemináriumait. Az oktatás mellett a Bölöni Farkas Sándor Szakkollégium vezetésében is szerepet vállalok, ahol annak az álomnak a megvalósulásán dolgozunk, hogy a tehetséges diákok az egyetem melletti plusz tevékenységek segítségével csiszolják fényessé saját elméjüket. Azt gondolom, hogy a fent említett dolgok alapja a gondolkodás és a tudás, ezért is egyik kedvenc kutatási területem a tudásmenedzsment és a tanuláskutatás, amely területek felfedezései könnyebbé tehetik a sikerek elérését.

tanczos_levente

Az előadásról:

– Mi is az az életbevágó 80:20 szabály?
– Mit kellene tennünk a pénzünk 20%-val?
– Beszélgetés arról, hogy mennyire értünk a személyes pénzügyeinkhez, kell-e egyáltalán szakértelem a pénzünk kezeléséhez?

Létrehoztunk egy Facebook eseményt is, ahol akár előzetesen fel lehet tenni a kérdéséket:
https://www.facebook.com/events/1523391361294664/

tanczos_levente1

Az eseményre a belépés ingyenes, mindenkit várunk szeretettel!

Kérem ossza meg ismerőseivel: