A Progym mellett döntött

György Róbert: hasznára akarok lenni a csapatnak

A Debrecenből hazatérő György Róbert elmondása szerint már kilencven százalék esély van arra, hogy ebben a szezonban a Progymot erősítse. A csatár rámutatott: egy másik csapat ajánlata miatt jött haza, végül azonban a Progym mellett döntött, és meghatározó tagja szeretne lenni a piros-fehérek keretének.

“Nagyon sokan felteszik a kérdést, hogy miért jöttem el Debrecenből, hisz Muhin edző száz százalékosan számított rám a következő szezonban is.”

Mint kifejtette, egyik hazai csapat tett neki visszautasíthatatlan ajánlatot, a tárgyalások azonban nem alakultak jól, és noha több helyre is hívták, végül a Progym mellett döntött.

“Hasznára akarok lenni a csapatnak. Mindenki egyforma esélyekkel indul, és noha a többiek jobb játékosállománnyal rendelkeznek, a Progym mindig sok fejtörést okozott az ellenfeleknek. Garantálom, hogy idén sem adjuk könnyen a bőrünket.”

gyorgyrobi2

György Róbert egy vírusos megbetegedés miatt nem tudott jégre lépni a Brassó elleni mérkőzéseken, de mint mondja, így is átélte a meccshangulatot.

“Emelt fővel szállhattak le a jégről a fiúk, mindenki kitett magáért. Egy kis szerencsével a második meccset meg is nyerhettük volna, de nem baj, majd a bajnokságban sikerülni fog.”

“Úgy érzem egy kissé túlságosan is tiszteljük az ellenfelünket. Ha keményen belemegyünk a test-test elleni párharcokba, nem riadunk meg a kudarctól, és a csodás szurkolótábor is mellettünk lesz, bármit elérhetünk.”

Kérem ossza meg ismerőseivel: