A reklámok fegyvertára

Dr. Székely Kinga-Katalin előadása Gyergyószentmiklóson

2016. november 8-án, kedden, 18 órától újabb kávéházi előadásra kerül sor Gyergyószentmiklóson, ezúttal Dr. Székely Kinga-Katalin, a Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának oktatója avat be minket a reklámok világába.

szekelykinga_kavehaz_gyergyoManapság egyre több az olyan reklám, ami félbeszakítja az érdeklődéssel, odaadással figyelt műsort. Feltesszük a kérdést, hogy minek ez a sok reklám, kinek jó ez a sok reklám?
A reklámok nagy része egy elérhetetlen dolgot tár elénk, pozitívan hatva az ingereinkre és kíváncsivá téve bennünket, az is megtörténhet, hogy negatív a hatása, amitől dühössé válunk.
Mit reklámozzunk? Szüksége van erre a fogyasztónak, érdekli őket? Hogyan nyerhetjük meg a társadalom bizonyos részét? Ezekre a kérdésekre keressük a választ Székely Kinga – Katalin előadásában. Az előadás során különböző reklámanyagokat tekintünk meg és eloszlatjuk a kérdések ködfoltjait is.

Ha kíváncsivá tettünk, tarts velünk november 8-án, kedden, Gyergyószentmiklóson az Angel’s Caféban, ahol Székely Kinga-Katalin a Sapientia Csíkszeredai Karának oktatója bevezet a reklámok fegyvertárába és néhány hasznos pajzsot is ad a kezünkbe.

Az eseményre a belépés ingyenes, szeretettel várunk mindenkit!

Kérem ossza meg ismerőseivel: