A Románia-kupa döntőjét Galacon rendezik

A csíkiak meg fogják fellebbezni a Román Jégkorong Szövetség döntését

A Román Jégkorong Szövetség hivatalos átiratban is értesítette a Csíkszeredai Sportklubot a Románia-kupa félbeszakadt döntőjével kapcsolatosan hozott határozatáról. A kupadöntőt március 1-én 18 órától Galacon rendezik, amely találkozóra a belépés ingyenes lesz a szurkolók számára.

romania_kupa

– Nem értünk egyet a szövetség által hozott döntéssel és fellebbezni fogunk. Sem nekünk, sem Gyegyószentmiklósnak nem jött jól ez a döntés. Ha így marad kénytelenek leszünk elfogadni a határozatot, miután Gyergyószentmiklóson pechünk volt. A célunk viszont nem változott. Meg kell mutassuk újfent, hogy mi vagyunk a jobb csapat és győznünk kell minden áron. Komolyan fogunk készülni a döntőre. Egy nappal korábban elutazunk a helyszínre, hogy pihenten tudjunk jégre lépni. Prioritás a kupagyőzelem, bárhol legyen az megrendezve. Azt sem tartjuk kizártnak, hogy amennyiben Galacon lesz végül a döntő, akkor ott maradunk, hiszen azon a hétvégén épp ott lesz bajnoki fordulónk – fogalmazott Hodos László a Csíkszeredai Sportklub elnöke.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy a szerdai, illetve a csütörtöki Gyergyószentmiklósi Progym elleni 17.30 órától kezdődő páros román bajnoki találkozókon a kilenc – Bors Huba, Mihály Ede, Moldován Ervin, Orbán Szilárd, Papp Szabolcs, Péter Róbert, Rokaly Norbert, Ruczuj Gellért, Salló Alpár – válogatott játékoson túl, akik Japánba utaztak olimpiai selejtező tornára, hiányozni fog még Anton Berljev, illetve Artur Oktyabrjov vezetőedző is. Mindketten vízumhosszabbítás miatt haza kellett utazzanak. Jövő héten érkeznek vissza Csíkszeredába.

Forrás: facebook.com/HSCCsikszeredaOfficial

Kérem ossza meg ismerőseivel: