A Sapientia 2017-es egyetemi felvételi tájékoztató körútja

Gyergyószentmiklóson is lesz tájékoztató

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) háromfős csapata Gyergyószentmiklóson a Salamon Ernő Gimnáziumban és a Batthyány Ignác Technikai Kollégiumban tart tájékoztatót 2016. november 16-án, szerdán. Ugyanaznap Gyergyóditróban, a Puskás Tivadar Iskolaközpontban és Maroshévízen, a Kemény János Elméleti Gimnáziumban is lesz bemutató a Sapientia felvételi kínálatáról.


Startol a Sapientia EMTE egyetemi felvételi tájékoztató körútja

sapientiaA #sapiverzum mottó jegyében indul a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE) 2017-es egyetemi felvételi tájékoztató körútja 2016. november 14-én, hétfőn. A november 25-ig tartó kéthetes körút során több mint száz erdélyi középiskolába látogatnak el háromfős csapataink, akik a végzős diákoknak mutatják be a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemet és a 2017-es egyetemi felvételi kínálatot. A körutat az idén is a hallgatókkal közösen szervezzük és bonyolítjuk le – hiszen a diákok a leghitelesebb képviselői az egyetemnek, – illetve megpróbáljuk hatékonyabbá, élvezhetőbbé tenni a középiskolákban töltött időt.

A felvételi kampány részeként már hagyománnyá vált, Az egyetem házhoz jön tájékoztató körút 2016. évi őszi kiadása arra a koncepcióra épül, hogy a Sapientiára felvételt nyert hallgató amellett, hogy magyar nyelvű, minőségi és alkalmazható tudás birtokába jut, egy családias, barátságos és összetartó atmoszférájú diákközösség részese lehet. Ezt a közösséget a szintén magyar nyelvű, hallgatóközpontú adminisztráció is segíti abban, hogy optimális körülmények között koncentrálhasson a tanulmányaira. Ezt a felsőoktatási univerzumot kínálja a Sapientia EMTE, ezt a több mint egyetem életérzést hivatott kifejezni a #sapiverzum mottó.

A korábbi kiadásokhoz hasonlóan a rajtoló felvételi tájékoztató körút keretében is olyan találkozási alkalmat kívánunk teremteni a középiskolai diákok számára, ahol közvetlenül a Sapientia EMTE hallgatóitól tájékozódhatnak és kaphatnak választ az egyetem szakkínálatával és felvételi kritériumaival kapcsolatos kérdéseikre. A népszerűsítő akció során a három oktatási helyszínt – Kolozsvári Kar, Csíkszeredai Kar, Marosvásárhelyi Kar – 18 önkéntes diák képviseli.

A pontos helyszíneket megtalálják honlapunkon:
http://ghtk.csik.sapientia.ro/hu/hirek/startol-a-sapientia-emte-egyetemi-felveteli-tajekoztato-korutja

Kérem ossza meg ismerőseivel: