„A Város köteles a szolgáltatást 2016. december 12. napján átvenni”

Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. (volt E-Star) rendkívüli tájékoztatója


ENEFI Energiahatékonysági Nyrt.

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓJA

a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján


Az ENEFI Energiahatékonysági Nyrt. („Társaság”) tájékoztatja Tisztelt Befektetőit, hogy romániai kapcsolt vállalkozása, az E-Star CDR srl. (CDR) az alábbiakról tájékoztatta a Társaságot:

Előzmény: A Hargita megyei Törvényszéken tárgyalt 1150/96/2016 számú peres eljárásban (Gyergyószentmiklós Város önkormányzatának keresete a CDR kötelezésére a szolgáltatás folytatására a kártérítési per lezártáig valamint az azt követő 90 napig – sürgősségi elnöki rendelettel), a bíróság, első fokon úgy határozott, hogy részben jóváhagyja a Város keresetét és kötelezi a CDR-t a szolgáltatás folytatására a kártérítési per jogerős lejártáig, de nem tovább, mint 2016.10.13-tól számított 60 napig. (A Marosvásárhelyi Táblabíróság 2016.10.13-án közzétett döntésével jogerősen elutasította Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város fellebbezését a Városi Tanáccsal és az E-Star CDR srl-el szemben.) Elutasította továbbá a CDR felmondásával és a szolgáltatás átvételére vonatkozó felszólításaival szemben előterjesztett felfüggesztési kérését a Városnak.

A Város fellebbezését követően a Marosvásárhelyi Táblabíróság a mai napon a Város fellebbezését érdemben elutasította. A fentiek következtében a Város köteles a szolgáltatást 2016. 12. 12. napján átvenni, ezt követően a szolgáltatást maga ellátni.

Igazgatóság
ENEFI Energiahatékonysági Nyrt.


Közzétéve: 2016. dec. 07. 20:25

Kérem ossza meg ismerőseivel: