A városnapok alkalmával árusítani kívánó kereskedők, figyelem!

FELHÍVÁS

A városháza ügyfélfogadójában legkésőbb dec. 2-án, szerdán du. 15 óráig várjuk azon kereskedők jelentkezését, akik a Szent Miklós Napi rendezvénysorozat alkalmával portékáikkal szeretnének jelen lenni. Jelentkezéshez szükség van a kereskedelmi engedélyek, valamint a termelői bizonylatok másolataira, illet egy típusnyomtatvány kitöltésére, amelyet a fogadóteremben átvehetnek.

A jelentkezési határidőt követően egy bizottság tekinti át a kérelmeket. Az előző években működött az az elbírálási rendszer, hogy amennyiben az adott termék árusítására helyiek jelentkeztek, ők elsőbbséget élveztek.

Kérjük, annak érdekében, hogy a szervezési kérdések pontosítására elegendő időkeret maradjon, vegyék figyelembe a jelzett határidőt és legkésőbb szerdán 15 óráig tegyék le a jelentkezési iratcsomót.

Termelői engedéllyel árusítók számára 7 lej/m2 a napidíj, míg cégek esetében 26 lej/m2-be kerül naponta a közterület foglalása, illetve egyszeri kifizetéssel 30 lejt kell ezen felül befizetniük a kereskedőknek  – ún. „működési illetékként.”

Az árusítás helyét a szervezőbizottság jelöli ki, az árusok saját asztallal érkezhetnek, ennek mérete természetesen befolyásolja a napidíjat is.

Kérem ossza meg ismerőseivel: