Adományt gyűjtöttünk!

A VI. Kárpát-medencei Disznótoros Főzőverseny alkalmával, védőszentünk lelkületét hűen megtartva idén is adományt gyűjtöttünk, ezúttal vendégvárosunk, Somorja egyik közösségi alapítványa részére.

A 34 résztvevő csapat a Kárpát-medence minden tájáról érkezett, legtávolabbról Lengyelországból. A zsűri 45 esetben kellett döntsön, 30 féle disznótoros étel volt és 15 féle bor. 11 csapat volt, aki mindkettőt készített.
Hagyományos disznótoros étkeket, forralt borokat is kóstolhatott a közönség, mindezt a csapatok jóvoltából, díjmentesen.

Az esemény alatt lehetőség szerint adományt adhattak a látogatók, hogy ezáltal az Ain Karim nevet viselő közhasznú alapítványnak nyújthassunk „szentmiklósi” segítséget. A főzőverseny alkalmával összesen 3578,15 lej gyűlt össze. Ezt a szervezők nemsokára eljuttatják a legkisebb testvérünknek.

Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult az adománydobozok tartalmához, a csapatoknak pedig köszönet a lelkes, hangulatos, ízes részvételért és hogy megkóstolhattuk az üstökben készült finomabbnál finomabb étkeket, forralt borokat.

 (Címfotó: Szász Adorján)
Kérem ossza meg ismerőseivel: