Ajándékot termő fa

Rászoruló, sokgyermekes családoknak gyűjtenek


Kedves Gyergyószentmiklósiak és kedves mindenki!

A tavalyi év sikereiből kiindulva, idén is szeretnénk segíteni Karácsony előtt a rászoruló, sokgyermekes családokon. A tavaly, első alkalommal megrendezett gyűjtés során, 215 gyermeknek tudtunk értékes, hasznos ajándékot adni, a TI segítségetekkel! Ezúton is hálánkat szeretnénk kifejezni, továbbá arra szeretnénk buzdítani mindenkit, hogy idén is gondoljunk a nélkülözőkre. Ebben az évben is szeretnénk ünnepi hangulatot varázsolni oda, ahová a boldog pillanatok ritkábban érnek el.

2019-ben a “Játékot termő fa” átalakul, “Ajándékot termő fa” lesz, mely termését most jobban az igényekhez igazítottuk. Elsősorban TANSZEREKET (füzet, színes ceruza, könyv, gyurma, színezők, vízfesték stb.) ÉS HIGIÉNIAI ESZKÖZÖKET gyűjtünk, valamint JÁTÉKOKAT is. A játékok kapcsán arra kérünk minden adakozni vágyó embert, hogy vagy ÚJ JÁTÉKOKAT, vagy újszerű, NAGYON JÓ ÁLLAPOTBAN LEVŐ JÁTÉKOKAT ajánljanak fel a jó célra. Ezt azért hangsúlyozzuk ki, hogy a rászoruló gyermekeknek is, ténylegesen jó minőségű, szép és használható ajándékot tudjuk juttatni Karácsony alkalmából.

Ha úgy gondolod, hogy neked is szívügyed a nélkülöző gyermekek Karácsonya, akkor várunk téged is szeretettel, 2019. november 23-án, szombaton 10–17 óra között, Gyergyószentmiklóson, a Központi Parkba.

Ne feledd, idén a Karácsonyi csoda, te magad lehetsz a tetteid által!

További hasznos információkkal az esemény Facebook-oldalán, vagy a Gyergyószentmiklósi Vöröskereszt Hivatalos Facebook-oldalán jelentkezünk.

Tisztelettel és reménykedve,
a Gyergyószentmiklósi Vöröskereszt vezetősége és önkéntesei

Kérem ossza meg ismerőseivel: