Akár 100.000 eurós támogatást is kaphatnak digitalizációra a mikro-, kis- és középvállalkozások

Február 1-től lehet pályázni

Az RMDSZ kiemelt célkitűzése a mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása és versenyképességének növelése. Éppen ezért dolgoztuk ki a kis- és középvállalkozások digitalizációjáról szóló pályázati kiírásunkat, a cégeket abban segítjük ezzel, hogy több, jobb terméket tudjanak előállítani.

„Mint ismeretes, decemberben tettük közzé a mikro-, kis- és középvállalkozások digitalizációjára szánt pályázat útmutatóját, mellyel kapcsolatban most megjelent néhány módosítás: bővítettük a pályázók körét, így a például a turisztikai ügynökségek is pályázhatnak, emellett bevezettünk olyan számítási képleteket, amelyek egyszerűsítik a pályázatírási folyamatot” – jelentette be Hegedüs Csilla államtitkár.

A 347,5 millió összértékű, az Európai Beruházások és Projektek Minisztériuma által kezelt támogatásból szoftverlicenszeket, adatfelhőt, mesterséges intelligenciával ellátott rendszereket lehet vásárolni, automatizálásra és robotizálásra, internet bevezetésére, weboldalak létrehozására, munkatársak képzésére lehet költeni, illetve tanácsadásra/elemzésre is. A pályázatokat február 1-től várják a proiecte.pnrr.gov.ro. platformon keresztül.

A frissen módosított pályázati útmutató megtalálható a minisztérium oldalán.


rmdsz.ro

Kérem ossza meg ismerőseivel: