Aláírták a szerződést újabb tíz tömbház és a kultúrház felújítására

A közeljövőben újabb fórumot tartanak az érintett lakókkal

rehab2A második fázisban tíz tömbház energetikai hatékonyságát növeljük: a Virág negyed 43 és 44-es tömbházai, a Bucsin negyed 2-es, 6-os, 10-es, 11-es 20-as tömbházai, két tömbház a Kórház utcából (A és IPEG), valamint a Forradalom negyed 9B tömbháza. A beruházás összesen 542 család, 2 100 lakó komfortját javítja, csökkentve az érintett háztartások fűtési költségeit. A pályázati pénzből külső hőszigeteléssel látjuk el a tömbházakat, kicseréljük a rosszul szigetelt ablakokat és szigeteljük az erkélyeket, illetve külön szigeteljük az alagsorokat és a tetőket. A munkálatok tervezett határideje 2021 augusztus 31.
A kultúrház energetikai hatékonyságát növelő pályázat munkálatainak határideje 2020 szeptember 30.

A projektek teljes értéke, melyet Simion Crețu, a Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség vezérigazgatójával írtunk alá, meghaladja a 17,3 millió lejt, és ez magában foglalja a tömbházak, valamint a kultúrház épületének felújítását.

A közeljövőben újabb fórumot tartunk az érintett lakók számára, ugyanakkor az első fázisban felújításra kerülő lakrészek tulajdonosaival tömbházanként külön gyűléseket tartunk a részletek tisztázása érdekében.

Kérem ossza meg ismerőseivel: