Álláslehetőség Csíkszeredában

Irodavezetőt keresnek Hargita Megye Tanácsa belső könyvvizsgáló irodájába. A belső könyvvizsgálat független, tárgyilagos, bizonyosságot adó és tanácsadó tevékenység. Az irodavezető fő feladata a belső könyvvizsgálati tevékenység megszervezése és a kivitelezés követése. Az irodavezetésre megfelelő személy képes a független egyéni döntésre, ki tudja emelni a lényeget, és felismeri az összefüggéseket, illetve jó a problémamegoldó és a döntési képessége. Olyan személy jelentkezését várják, aki kiváló szervező, irányító és koordináló, illetve jó kommunikációs készségekkel rendelkezik. A pénzügyi beszámoló érthető és pontosan megfogalmazott, illetve az ezzel kapcsolatos munka megbízható és alátámasztható kell hogy legyen, éppen ezért a vezető beosztás felelősségtudatot és magabiztosságot igényel. A munka jól meghatározott előírások szerint zajlik a törvények betartásával, nem számonkérő és nem személyeskedő.

Várják azok jelentkezését, akik egyetemet végeztek (záróvizsgával), közigazgatási, menedzsment vagy más, köztisztséghez közel álló mesteri vagy posztgraduális végzettségűek, megfelelnek a köztisztviselők jogállásáról szóló, 1999/188-as újraközölt törvény 54-es szakasza előírásainak, rendelkeznek legkevesebb kétéves szakmai tapasztalattal, illetve középszintű számítógép-kezelői ismeretekkel.

A versenyvizsgát a Köztisztviselők Országos Ügynöksége hirdeti meg meghatározatlan időre, de Hargita Megye Tanácsánál is érdeklődhetnek a jelentkezők. A számítógép-kezelői ismeretek felmérését november 9-én 9 órától tartják, az írásbeli vizsga időpontja pedig november 9., 10 óra. A vizsgák a Köztisztviselők Országos Ügynökségének székhelyén zajlanak.

Kérem ossza meg ismerőseivel: