Áloméj az állatkertben

Különleges gyerekek áloméjszakája a Marosvásárhelyi Állatkertben

„Áloméjszaka az állatkertben” címmel szervez a Marosvásárhelyi Állatkert ingyenes látogatást 2023.06.09-én este 18:00 órától krónikus beteg és fogyatékos gyermekek illetve családtagjaik számára.

Az Áloméjt 1996-ban szervezték először Rotterdamban, de már igazi hagyománya van és 2016-tól a Marosvásárhelyi Állatkert is csatlakozott ehhez hat kontinens 23 országának, 300-nál is több állatkertjével együtt.

Az Áloméj során a gyerekeket igazán kiemelt vendégként fogadjuk. Fantasztikus látni V.I.P. vendégeink boldog arcát, de fontos számunkra, hogy a gyerekek hozzátartozói is jól érezzék magukat, hiszen rájuk sokszor nagyon nehéz teher nehezedik. A hasonló családokkal való találkozás a szép és a mindennapi problémáktól mentes este további hozadéka lehet.

Az Áloméjszaka rendezvényeit a Guiness record tematikára fűzzük fel. Ennek megfelelően hat ponton várjuk a gyerekeket és felnőtteket, hogy részt vegyenek a Guinness rekordokat megdöntő játékban.

Partnereink a Máltai Szeretetszolgálat, a Kulhuni kft, a Pick up kft, Art Equest Therapy, Piros Orr Egyesület, 30-as számú gróf Teleki Sámuel cserkészcsapat, Babes Bolyai Tudományegyetem Pszichológia és Neveléstudomány kar Marosvásárhelyi kihelyezett tagozata.

A résztvevők számára a belépés ugyan ingyenes, de regisztrációhoz kötött.


A Marosvásárhelyi Állatkert sajtóirodája


Kérem ossza meg ismerőseivel: