Átadták a Puskás Tivadar iskola új épületét Ditróban

18 bátor tanácsos, akik a közösség érdekeit tartották szem előtt

A felelős döntésnek és a kitartásnak köszönhetően, ma sor kerülhetett Gyergyóditróban a Puskás Tivadar Szakképző Líceum új épületének átadására.

https://web.facebook.com/borbolycsaba/videos/619510476326452

Hargita Megye Tanácsa a 6%-os áfa visszaosztásból támogatta az épületet átépítését, a támogatásról megoszlott a tanácsosok véleménye. Borboly Csaba megyeelnök ezúton is köszönetét fejezi ki azoknak a megyei tanácsosoknak, akik szavazatukkal támogatták a megyei tanács hozzájárulását, és nem engedték, hogy lekerüljön napirendről. Ha későbbi időpontban, ősszel hagyják jóvá a finanszírozást, a tanév elment volna az építkezéssel, és nem tudták volna a diákok időben használatba venni az épületet.

Hargita Megye Tanácsa részéről az eseményen jelen volt Borboly Csaba elnök, Barti Tihamér alelnök és Portik Edit tanácsos.

„Egy ilyen beruházás nem lehet politikai csatározások témája, köszönet annak a 18 tanácsos kollégának, akik szavazatukkal támogatták. A mandátum elején azt mondtam, hogy a közigazgatást nem keverjük össze a politikával, és ennek szellemében fogjuk végigvinni a ránk bízott feladatot” – hangsúlyozta Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Barti Tihamér a felszólalók sorában méltatta a községvezetés eredményes munkáját.


Hargita Megye Tanácsának kommunikációs csapata

Kérem ossza meg ismerőseivel: