Átvehető a fafűtés-támogatás

Február 17-én, szerdán 11-től 14 óráig az önkormányzat szociális osztályának pénztáránál (a Kárpátok utcai székhelyen) átvehető a fafűtés támogatás minden jogosult kategóriába tartozó személy számára. Összesen 58 gyergyószentmiklósi igénylő – család és egyedül élő – tett eleget a törvény által előírt feltételeknek és így december hónappal kezdődően megkaphatják az összeget az idény végéig.

A jóváhagyott támogatás értéke háztartásonként havi 16–54 lej között van, összesen mintegy 9000 lejt tesz ki. 

A támogatás átvételéhez a jogosultak személyi igazolványukat kell felmutassák. Azon személyek, akiknek nem áll módjukban, hogy személyesen vegyék át az összeget az említett napon, meghatalmazhatnak más személyt az átvétellel, ez esetben szükséges azonban a kézzel írott meghatalmazás mellett a jogosult személyazonossági igazolványának másolata is.

Mindazok, akik az előírt feltételeknek februártól kezdődően eleget tesznek, még benyújthatják az igényléshez szükséges dokumentációt – amennyiben ez február 20-ig megtörténik és pozitív elbírálás követi, a fűtésidény utolsó két hónapjára is megkaphatják a támogatást.

Kérem ossza meg ismerőseivel: