Az András Lóránt Társulat táncszínházi előadása a Figuránál

Március 3-án, péntek este 7 órától a Figuránál kerül műsorra a marosvásárhelyi András Lóránt Társulat Flow című táncszínházi előadása. A társulat ismerős lehet a gyergyószentmiklósi nézőknek, már több produkciójuk is bemutatásra került a Figuránál, legutóbb a Dirty Dancing című előadásuk aratott nagy sikert.

Bereczky_Sándor_FLOW-34

A Flow cím az előadás mozgásvilágának atmoszférájára, energiaáramlására utal, ugyanakkor mozgatórugója az előadás konceptuális témájának. A Flow-élmény a szerelem állapotában is meghatározó, az érzésben való teljes elmerülés determinálja, és az elme ezen állapota a dependencia kiszolgáltatottságának mókuskerekében örlődik. Hogy mi a dependencia tárgya ebben az esetben, az vitatható: függünk egy másik személytől, az ösztön diktálta érzéstől vagy egyáltalán az ideától? A függőség által létrejövő viktimizáció milyen áldozathozatalra kényszerít? Ezen problematikát boncolgatja az előadás, egy szerelmi háromszög, szubtilis humorral ábrázolt viszonyrendszerén keresztül.

Bereczky_Sándor_FLOW-30

Jegyek ára: 15 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között a Figura jegyirodájában, vagy előadás előtt egy órával a színház előcsarnokában. Információk és helyfoglalás a 0752-227-011-es teelfonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.


András Lóránt Társulat: FLOW

Bereczky_Sándor_FLOW-25

Előadók: Joó Renáta, Szabó Franciska, Kányádi György

Rendező-koreográfus: Bezsán Noémi

Kérem ossza meg ismerőseivel: