Az Arbor Vállalkozók Szövetsége pályázatot hirdet

A szövetség új logójának megtervezésére

A pályázat kiírásának időpontja: 2015. október 05.

A beküldött pályamunkáknak tartalmaznia kell:

• egy darab logótervet, valamint annak színbeli és formai leírását (arculati meghatározását),
• a pályázó adatait, pontos elérhetőségeit (cím, postai elérhetőség, telefonszám, e-mail).

Pályázati határidő, elbírálás:

A pályázatok beérkezési határideje: 2015. október 29.

A beérkezett pályázatokat háromtagú zsűri bírálja el, az általuk felállított rangsor alapján az Arbor Vállalkozók Szövetségének igazgatótanácsa hozza meg a végső döntést.


A pályázatok díjazása:

I. helyezett: nettó 300 lej (azaz háromszáz lej)
Elvárások: A logónak tartalmaznia kell: vizuális jelet + tipográfiát „Arbor” megnevezéssel, színes és monokróm megjelenésben. A logó legyen alkalmas különféle felületeken való megjelenésre: honlap, levélpapír, névjegykártya, szórólap, tábla, banner, ruházat, táska, stb. Elvárás továbbá az egyedi, jól felismerhető, kreatív, szuggesztív megjelenés, amely illeszkedik az Arbor Vállakozók Szövetségének tevékenységéhez.

 

Pályázati feltételek:

Nevezési díj nincs. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet.

A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázat anyaga saját műve, mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogot nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. E feltételek megsértése esetén a pályázat érvénytelen, amennyiben pedig az eredményhirdetés után derül fény a jogsértésre, a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni.

A pályázatot digitálisan (min. 300 dpi felbontásban .jpg, .pdf formátumban) kell beküldeni az: office@arbor.ro e-mail címre.

Érvényes az a pályázat, mely a határidőig a fenti címre megérkezik. A kiíró minden pályázónak visszajelzést küld a beérkezett pályamunka sikeres átvételére vonatkozóan. Amennyiben a pályázó, a pályázat beküldésétől számított 48 órán belül nem kapott visszajelzést, kérjük, küldje újra pályázatát.

Az Arbor Vállalkozók Szövetsége a nyertes pályázó díjának kifizetésével a logó (vagy logó-ötlet) felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez, azt szabadon felhasználhatja, a szerző hozzájárulásával átalakíthatja, illetve a nyertes pályázat anyagát és a szerző nevét nyilvánosságra hozhatja. A benyújtott díjazásban nem részesülő pályaműveket az alkotó nevének feltüntetésével a kiíró a későbbiekben felhasználhatja.

A pályáztató a pályázatot eredményhirdetés nélkül is lezárhatja.


Egyebek

Az eredményhirdetésre 2015. 11. 05-én kerül sor. Az eredményekről a kiíró e-mailben tájékoztatást nyújt.

További információ az office@arbor.ro e-mail címen kérhető, valamint az alábbi telefonszámok valamelyikén: 0725-592800, vagy 0731-311893.

Kérem ossza meg ismerőseivel: