„Az év praxisa a Kárpát medencében”

Dr. Ádám József nyert a határon túli jelöltek szavazásán!

Április 17-én éjfélkor véget ért a szavazás!

Köszönjük aktivitásukat, az Önök segítségével lezárult „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázat, második szakasza”. Tudjuk, hogy sokan türelmetlenek, és nagyon kíváncsiak a végeredményre! Május 4-én az ünnepélyes díjátadóval egy időben, olvashatják portálunkon, hogy ki nyerte meg” Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázatot határon innen és határon túl! Addig viszont a sürgető levelek ellenére kérjük türelmüket, hiszen biztosak vagyunk abban, hogy Önök sem szeretnék elvenni orvosaik örömét, és ha már ajánlottak, és szavaztak rájuk, szeretnének meglepetést okozni nekik a díjátadón!
A Google analízisei alapján elkészítettük összegzésünket: e szerint április 2-a és 17-e között 171777 volt portálunk megtekintéseinek száma!
Ahogyan végigkövethették az állások alakulását, fej- fej mellett küzdött a hazai első és második helyezett, mindkettőjükért rengetegen álltak csatasorba, hiszen ők ketten kapták a szavazatok majd 50 százalékát, azaz mindketten 10000 körüli voksot! Az itthoni első és második helyezett közötti különbség mindössze 473 szavazat!
Jóval nagyobb a határon túli dobogósok közötti különbség, 6036 voks, hiszen a nyertes 7697, a második helyezett pedig 1599 szavazatot számolhat.
Két hét alatt összesen 45526 szavazat érkezett, ebből hazai 32 416, határon túli pedig: 13 110. Látogatóink száma naponta kétezer és négyezer között ingadozott.
A Google statisztikái alapján azt is tudjuk, hogy kivételesen nem a női, hanem a férfiszavazók voltak többségben. Női látogatóink száma 45,85%, a férfiaké pedig 54,15%! Az összes szavazók 63,1 százaléka Magyarországról, a többiek Romániából, / 25.4 / Szlovákiából, /3.99/ Ukrajnából,/ 1.5/ valamint Németországból és az Egyesült Királyságból kattintottak a TOP listásokra.

Díjátadó: Május 4- én Budapesten, az elismeréseket Dr. Beneda Attila Egészségpolitikáért Felelős helyettes államtitkár adja át. Gratulálunk a TOP listásoknak és szavazóiknak is! A rendezvényen Önöket is szívesen látjuk!

A nyertesek ajándékai:
A pályázat támogatói az oklevelek mellé értékes ajándékokat ajánlottak fel. Az Innomed Medical Zrt.felajánlása révén 2 EKG, valamint 6db pulzoximéter talál gazdára. Az EGIS Gyógyszergyár 5 hazai és 5 határon túli, azaz 10 orvos továbbképzését, belföldi konferencián történő teljes részvételének költségét biztosítja. A Berlin-Chemie/ A. Menarini Kft. 50.000 forint ajándékutalványt ad 4 nyertesnek, a 77 Elektronika 10 vércukormérővel jutalmazza az első öt-öt helyezettet, a Béres Gyógyszergyár Zrt. vitamin és ajándékcsomagokkal örvendezteti meg valamennyi nyertest, a Hotel Vécsecity négycsillagos Kastélyszálloda pedig egy 3 éjszakás wellness hétvégét biztosít valamelyik határon túli nyertesnek és partnerének.

www.azevpraxisa.hu


Kedves Mindannyian!

adam_jozsefMost tényleg nem könnyű megszólalni. Pedig azt hittem, ha már vége a szavazásnak és tudjuk a végeredményt, akkor sokkal könnyebb lesz. De tévedtem. Sokkal nehezebb, mint eddig bármikor. Bevallom, nem számítottam arra, hogy ilyen sokan fognak támogatni. Amikor elolvastam a számokat, alig hittem a szememnek. Mindenkinek köszönöm, aki szavazott, vagy akár csak szeretettel gondolt rám. Köszönöm, hogy bíztatok bennem, hogy kitartottatok mellettem egészen a legutolsó pillanatig. Álmomban sem gondoltam, hogy a határon túli győztes én leszek. Bevallom őszintén, hogy nemcsak a győzelem esett jól, hanem az is, hogy megtapasztalhattam, milyen sokan állnak mellettem, milyen sokan támogatnak. Nemcsak az oklevél az igazi elismerés, hanem az a sok kedves szó is amit kaptam biztatásként. Igaz, hogy nem vártam soha, semmilyen dicséretet, elismerést, de a visszajelzések jól esnek, mert igazolják, hogy érdemes azon az úton továbbhaladnom, amelyiken elindultam. Kívánok mindenkinek jó egészséget és kérem, amit mindig is szoktam, hogy figyeljünk egymásra, segítsük, szeressük egymást. Isten áldása legyen életetek minden pillanatán!

dr. Ádám József

Kérem ossza meg ismerőseivel: