Az év praxisa a Kárpát medencében

Dr. Ádám József vezeti a határon túliak rangsorát

Április 2-tól április 17-ig szavazzon kedvenc praxisára!

Portálunkon két hasábban olvashatja a zsűri által legjobbnak ítélt történeteket. A végleges sorrendet azonban, hogy ki nyeri „Az év praxisa a Kárpát medencében” pályázatot határon innen és határon túl, Ön dönti el! Az Önök szavazatai alapján legmagasabb pontszámot elérő történet orvos-nővér főszereplője veheti majd át „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat 2015-ös ÁNTSZ díjának első helyezését.
Kérjük, olvassa el figyelmesen a nevek alatt szereplő összegzést, ha szükséges, kattintson az ajánlásokra, idézze fel a beküldött történeteket, és szavazzon!
Két héten át várjuk voksait, hogy ön alakíthassa ki a pályázat nyerteseinek végleges sorrendjét! Ne feledje! Mindkét hasábból 1-1 orvost választhat csupán, azaz 1 hazai és 1 határon túli praxisra adhatja szavazatát! Arra tehát nincs mód, hogy több praxist értékeljen egyszerre. Arra viszont igen, hogy innen és onnan is kiválassza kedvencét, akinek a története a legszimpatikusabb Önnek.
Olvasson és kattintson! A szavazás április 17-én éjfélkor ér véget.
Beszéljen munkatársaival, barátaival, betegtársaival a szavazásról! Minél többen szavaznak, annál nagyobb esélye lesz orvosának, hogy a dobogósok közé kerüljön!

www.azevpraxisa.hu


Dr. Ádám József köszönőlevele:

Kedves barátaim, ismerőseim!

Nem is tudom, hogy kezdjem, olyan nehéz bármit is mondani. Próbáltam megfogalmazni valamit, ami visszaadná azokat az érzéseket, amik most bennem vannak, de nem sikerült. Ezért egyszerűen leírom azt, amit érzek. Szívemből köszönöm! Köszönöm, amit értem tesztek! Soha nem tapasztalt öröm látni, érezni, hogy milyen sokan állnak mellettem és támogatnak. Tudnotok kell, hogy soha nem vártam elismerést azért, amit teszek. Egy orvos, hivatása, lelkiismerete szerint cselekszik, ha megköszönik neki, ha nem. A legszebb elismerés nekünk az, ha a beteg meggyógyul, ha egy ember tovább élheti az életét, ha gyermekei, szülei, családja mellett maradhat. Most mégis jól esik érezni ezt a szeretet, amivel körül vesztek. Valamiféle erő, visszaigazolás, hogy jó úton járok!. Amikor felhívták a figyelmemet erre a „versenyre” kicsit megriadtam,hogy Uram Isten, mit keresek én itt, mit keresek egy ilyen mezőnyben, ahol elismert orvosok, professzorok a jelöltek. Szinte féltem. Amikor megmondták, hogy beválasztottak a határon túli 10 orvos közé, nem jött, hogy elhiggyem. El kell, hogy mondanom, hogy én már győztes vagyok, függetlenül a verseny eredményétől! Győztes vagyok, mert olyasmit tapasztalhattam meg, amire soha nem számítottam. Köszönet ezért mindenkinek, annak is, aki szavazott, annak is, aki szeretettel gondolt rám. Mindenkinek jó egészséget kívánok. Kívánom, hogy figyeljünk oda egymásra és szeressük egymást, mert ez jó… érzem! Köszönöm! Isten áldjon meg benneteket!

dr. Ádám József

Kérem ossza meg ismerőseivel: