Az idei évadban utolsó alkalommal látható a Macskabaj a Figuránál

Május 30-án, csütörtök este 7 órától az idei évadban utolsó alkalommal látható a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színházban Albu István rendezésében Martin McDonagh Macskabaj című vígjátéka, melyben élőben közreműködik a No Sugar zenekar.

rsz_brf_5123A Macskabaj olyan fekete humorú vígjáték, melyben minden szélsőségesen alakul. Emiatt lehetséges az, hogy nevetés tárgya lesz az a groteszk világ, amelyben  céltalan fegyverhasználat és érzéketlenség dominál.

De vajon mit eredményez az emberi butaság egy olyan veszélyes helyzetben, amikor kiderül: a környék rettenthetetlen és hírhedt szakadárjának macskája meglehet, már nem is él.

Ettől a pillanattól kezdve a véres harcoké és a nagy szerelmeké a terep:  Padraic és Mairead hirtelen az egész környéket rettegésben tartja. De csak egy egészen rövid ideig. Mert  a Macskabajban minden olyan gyorsan változik és semmi nem történik természetesen. Kivéve egy dolgot: hogy a macskák időnként el-elkóborolnak, majd hazatérnek.


Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban.

Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Online jegyvásárlás: www.biletmaster.ro


Martin McDonagh: MACSKABAJ

macskabaj
fordította: Hamvai Kornél

RENDEZŐ: ALBU ISTVÁN

Zenél: a NO SUGAR ZENEKAR

Szereposztás:

DONNY: Szakács László

DAVEY: Fodor Alain Leonard

PADRAIC: Faragó Zénó

MAIREAD: Vajda Gyöngyvér

CHRISTY: Moșu Norbert-László

BREANDAN: Kolozsi-Borsos Gábor

JOEY: Tamás Boglár

JAMES: Boros Mária
Valamint: SAMU CICA

Díszlet- és jelmeztervező: Márton Erika

Képzőművész: Ferenczi Zoltán

Színpadi mozgás: Dávid A. Péter
Rendezőasszisztens: Ferencz Roland

Kérem ossza meg ismerőseivel: