Bagdi Bella Erdélyben

Gyergyószentmiklóson is tart önfejlesztő, motivációs koncertet

Hét városban helyszínen tart önfejlesztő, motivációs koncertet Előttem legyen mindig út címmel Bagdi Bella. Nagyszalontán, Nagyváradon, Kolozsvárott, Marosvásárhelyen, Sepsiszentgyörgyön, Csíkszeredán és Gyergyószentmiklóson különféle élethelyzetek, életszakaszok megoldásaihoz, problémáihoz kapunk olyan útmutatókat a zenén keresztül, amelyek segíthetnek bennünket egy adott helyzettel kapcsolatos pozitív elvárásainkat megerősíteni. Legyen szó akár célok eléréséről, elengedésről, gyógyulásról, bármiről, ami most fontos a számunkra.

bella_közeli3

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogság Intézet vezetője, az országos ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogság klubot, és zenekarával évek óta turnézik. Bagdi Bella idén tavasszal legújabb lemezét (már platina!) mutatja be több, mint 35 városban és a helyi kórházak számára is felajánl 10-10 darab belépőt. A turné során Belláék hét erdélyi helyszínre is ellátogatnak.

Az „Előttem legyen mindig út” lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség” – árulta el Bagdi Bella. „Az est célja, hogy a nézők zenés pozitív megerősítések által feltöltődve új lendületet kapjanak az előttük álló céljaik eléréséhez, vagy problémáik megoldásához.”

Aki szeretné élőben átélni Bella zenei világát, amit a hallgatói sokszor boldogságzeneként emlegetnek, az alábbi helyszíneken megteheti.

bagdi_bella

Az Előttem legyen mindig út turné erdélyi állomásai:

Nagyszalonta – június 2., 19:00 óra (RMDSZ Székház, Nagyszalonta, Kossuth Lajos utca 16.)
Nagyvárad – június 3., 19:00 óra (Posticum Kultúrközpont és vendégház, Nagyvárad/Oradea, Teiului u. 26 .)
Kolozsvár – június 5., 19:00 óra (Báthory István Elméleti Iskola díszterme, Kolozsvár, Farkas utca 2.)
Marosvásárhely – június 6., 19:00 óra (Marosvásárhely, Str.Cuza Voda Nr. 22. 3. emelet)
Sepsiszentgyörgy – június 8., 19:00 óra (Sepsiszentgyörgy, Unitárius Templom)
Csíkszereda – június 9., 19:00 óra (Csíkszereda, Hargita Megye Tanácsa Amfiteátrum terme)
Gyergyószentmiklós – június 11., 19:00 (Gyergyószentmiklós, Salamon Ernő Elméleti Líceum díszterme)

További információk: http://bagdibella.hu/bella-estek
facebook.com/bagdibella/events

Kérem ossza meg ismerőseivel: