Bemutatkozó sajtótájékoztatót tartott a Gyergyói Hoki Klub

Néhány fontos információt is megosztott az új vezetőség

Olyan csapatot építünk, amely hosszú távon sikeres lesz: jelentette be bemutatkozó sajtótájékoztatóján csapatunk vezetősége.

Néhány fontos információ röviden:

Balázs Attila a Gyergyói Hoki Klub elnöke, aki egy olyan üzletemberekből álló baráti társaság vezetője, akik valamikor Gyergyószékről indultak el és Magyarországon, illetve nemzetközi szinteken építettek ki sikeres vállalkozásokat. „Az elnöki tisztséget barátaim győzködésére vállaltam el, és célom, hogy olyan csapatot hozzunk létre, amely megállja a helyélt az Erste Ligában, és nem a mezőny végén hanem az elsők között” – jelentette ki klubunk elnöke.

A vezetőség összetétele: Balázs Attila mellett László Zoltán, Huszár Imre, Illyés Sándor, Kosztin Ádám, Csibi István, Balázs László, Laczkó Levente, Lőrincz András és Laczkó Géza alkotják a Gyergyói Hoki Klub vezetőségét. Tiszteletbeli elnök Barti Tihamér. A tagok egy része itthon dolgozik a csapatért, mások Budapesten teszik hozzá azt, amivel segíteni tudnak.

Alexander Trofimov a Gyergyói Hoki Klub csapatának vezetőedzője. A 41 éves szakember 2016-ban húsz évnyi profi játékoskarrier után kezdett edzőként dolgozni. 2016-2017-ben a kazah Almaty vezetőedzője volt, majd az orosz VHL-ben szereplő Buran Voronyezs másodedzőjeként dolgozott.

Stábtagok: Vitalij Donika másodedzőként dolgozik a csapat felkészítésén a vezetőedző mellett. A szakmai stáb tagja Gál Csaba, a gyergyói jégkorong egyik legnevesebb egykori játékosa. Menedzser: Bereczky Szilárd.

Csapatorvos: ifj. Benedek Csaba.

Vaclav Novaknak sportigazgatóként van fontos szerepe a csapatnál. Az ő tárgyalásai révén alakul a jelenleg 19 játékosból álló hazai játékoskeret, akikkel megállapodást kötött már a klub, és többeket várnak próbajátékra. Hat légiós mezőnyjátékossal és egy kapussal is szerződést kötöttek. Őket később mutatjuk be.

Az új szezonban az alapszakaszban olcsóbbak lesznek a jegyek mint tavaly. A GYHK hazai mérkőzésein egy jegy ára gyermekek, nők és nyugdíjasok számára 10 lejbe, férfiaknak 15 lejbe kerül.

Jövő héttől elkezdődik a Gyergyói Hoki Klub hazai mérkőzéseire érvényes bérletek árusítása. 400 lej az egyszerű bérlet, 500 lejért a „hivatalos páholy”-nak nevezett lelátórészen, és VIP rész is lesz kialakítva a csarnokban, ahová 1500 lejért lehet majd mecénás, támogatói bérletet váltani. Fontos hangsúlyozni, hogy mindez az Erste Liga és a romániai bajnokság alapszakasz mérkőzéseire vonatkozik. A rájátszásra új bérletet fognak kínálni.

Csapatépítés közben közösségkovácsolás:
A Gyergyói Hoki Klub kalákát szervez július 14-én, szombaton reggel 8-tól a jégpályán. A lelátók rendbetétele cél. Várunk minden szurkolót, aki segítene a csapat játékosainak a munkában. Akinek van, hozzon magával csavarozógépet a székek szereléséhez. Dolgozzunk közösen!

Fotó: Keresztes Média

Kérem ossza meg ismerőseivel: