Beszédtechnikai képzés

2015. november 27-én 10–18 óra között beszédtechnikai képzést szervez Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Kulturális Központ. A képzés célja a tanult elemek, technikák hatékony beépítése a mindennapi beszédbe, illetve előadói tevékenységbe, továbbá az önismeret fejlesztése.

A megfelelő kommunikáció alapja az érthető beszéd, a könnyed testtartás és a bizalomkeltő testbeszéd. Az üzlettel kapcsolatos beszélgetések során a hangsúly a konkrét és koncentrált informatív funkciókra esik: legyen a szöveg összefüggő, jól felépített, legyen a nyelvhasználat pontos, a beszédhang határozott, ugyanakkor  kellemes. A beszédtechnika segít az elmélyült légzés kialakításában, a pontos artikuláció, a lendületes beszédtempó, valamint a helyes hangsúlyozás megteremtésében.

gyeresi_juditOktató: Dr. Gyéresi Júlia, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem tanára, aki húsz éve oktat beszédet egyetemeken, kurzusokon (külföldön és belföldön egyaránt): beszédtechnikát, művészi beszédet, valamint kommunikációorientált, nyelvi készségeket fejlesztő beszédet. A Marosvásárhelyi Rádió munkatársaként huszonnégy éve dolgozik: verseket, novellákat, meséket mond.

Részvételi díj: 50 lej.

Jelentkezni a Hargita Megyei Kulturális Központ székhelyén lehet 2015. november 26-ig a 0266-315891, 0740501315 telefonszámon vagy a szabokata@gmail.com e-mail-címen. Kapcsolattartó személy: Luka-Szabó Katalin (a helyek száma korlátozott).

A képzést Hargita Megye Tanácsa, Hargita Megyei Kulturális Központ és a Edutech Consulting Kft. szervezi.

Kérem ossza meg ismerőseivel: