Besztercén asztaliteniszeztek!

Február 18-án rendezték Besztercén az AMATUR A kategóriás “Snow Ball Kupa” elnevezésű amatőr asztalitenisz-versenyt. Az amatőr kategóriában összesen 101 versenyző vett részt a megmérettetésen, városunkat 5 versenyző képviselte: Keresztes Zoltán, Lovász Vilmos, Simon Róbert, Szabó Áron, Tódor Csaba.

Mind az 5  játékosunknak sikerült kijutnia az alsó csoportból, azonban a felső csoport mérkőzései után mindannyian búcsúzniuk kellett a turnétól.

A besztercei turné dobogósai:

Open kategóriában:

I. Nistor Dorel (Beszterce)
II. Farkas Gábor (Marosvásárhely)
III. Gogu Gabriel (Kolozsvár)
III. Tira Viorel (Beszterce)

Amatőr kategóriában:

I. Dumitru Ioan (Beszterce)
II. Fülöp Attila (Nagyenyed)
III. Iusin Iaroslav (Ukrajna)
III. Corocaescu Cristian (Szucsáva)

Gyergyói helyezések amatőr kategóriában:

Simon Róbert: 37
Lovász Vilmos: 38
Tódor Csaba: 44
Keresztes Zoltán: 52
Szabó Áron: 63

Az idei évtől a sportági tevékenység a Gyergyói Ping Pong Sportklub égisze alatt fog folytatódni, a Gyergyó A.T. S.E. vezetősége úgy látta jónak, hogy a sportág fejlődése tovább kell folytatódjon egy magasabb szinten.

Így ebben a jogi formában a jövőben akár a Román Asztalitenisz Szövetség által rendezett egyéni és csapatversenyeken is képviselhetik városunkat asztaliteniszezőink, amennyiben sikerül egy ütőképes csapatot összeállítani, illetve az anyagi fedezet is meglesz hozzá, hogy ismét, az 1980-as évek óta újra egy B ligás asztalitenisz-csapata lehessen városunknak.

Kérem ossza meg ismerőseivel: