Bogdán Zsolt Ady-estje

2015. ÁPRILIS 9., CSÜTÖRTÖK, 19.00
@ Figura Stúdió Színház, stúdióterem

Április 9-én, csütörtök este 7 órától a Figuránál kerül bemutatásra a Kolozsvári Állami Magyar Színház és a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat közös produkciója, a „…függök ezen a zord élet-párkányon…” címet viselő Ady-est. Az előadás szereplője Bogdán Zsolt, Jászai- és kétszeres UNITER-díjas érdemes művész, szerkesztő-rendezője pedig Szugyiczky István, a szatmári társulat örökös tagja.

Bogdán Zsolt egyszemélyes színháza a lehető legközelebb hozza hozzánk Ady Endrét, az embert, a legszerethetőbbet és a legelviselhetetlenebbet” – fogalmazott a produkció kapcsán Visky András író, dramaturg, a kolozsvári színház művészeti vezetője.

bogdan_zsolt_kisujsag_cover

„Ha egy szóban kellene megfogalmazni, azt mondhatnánk, hogy Ady – Bogdán Zsolt előadásában – valóságos ember. Szeret és gyűlöl, éhezik és mámoros hangulatban tör a világ ellen, ad és kér, él és végül meghal. A költő és a publicista egyként köszön vissza ránk.” (Lovassy Cseh Tamás)


Jegyek ára 15 lej.

Jegyek a Figura jegyirodájában válthatók munkanapokon 10 és 16 óra között, vagy előadás előtt egy órával. Információk és jegyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Kérem ossza meg ismerőseivel: