Bolondok, mind bolondok!

A Csalamádé tábor előadása
Augusztus 9-től tizenegy diák úgy döntött, hogy Csalamádé szezonkor elutazik az Óperencián túlra, hogy a királyfival együtt elinduljon világot látni. Addig mentek, mendegéltek, hogy egészen napjainkig értek. El is mesélik, hogy kikkel, mikkel találkoztak s, hogy milyen furcsaságokat vettek észre, amelyekkel mi, ma már valahogy megszoktunk együtt élni. Amit elmesélnek az kicsit róluk szól, kicsit rólunk szól, s talán, ha augusztus 25-én, este 7-kor ott lesznek a bordó székekben, még magukra is ismernek.

A belépés díjtalan, viszont a gördülékeny beléptetés és helyfoglalás érdekében regisztráció szükséges a 0729619845-ös telefonszámon (akár SMS-ben is), vagy a Csalamádé tábor Facebook oldalán írt üzenetben.
Az előre lefoglalt jegyek kiváltása lehetséges hétfőtől szerdáig 14:00 és 17:00 óra között a Yourlivingroom-ban, illetve az előadás megkezdése előtt egy órával, azaz 18 órától a színház előterében.

Rendező: Kolozsi-Borsos Gábor
Játsszák: Balázs Bernadett, Balázs Helga, Barabás Nóra, Csorba Kristóf, Domokos Orsolya, Egyed Kriszta, Lutz Eszter, Nagy Csaba, Nagy Noémi, Szőke Barbara, Vargyas Balázs
Dramaturg: Gászpor Adrienn
Zene: Benedek Balázs, Elekes Péter, Korpos Szabolcs, Magyari-Sáska Attila
Díszlet: Domokos Orsolya


● Az eseményen érvényesek az előírt egészségügyi szabályok, kötelező a távolságok betartása, maszk viselése, illetve a kézfertőtlenítés; belépéskor testhőmérséklet mérést végzünk. ●
Kérem ossza meg ismerőseivel: