BREATHE! – VI. d a n c e . m o v e m e n t . t h e a t e r – 2. nap

Május 19-én, csütörtök este 9 órától a Figura Stúdió Színház nagytermében a Duda Éva Társulat / Movein Mission BREATHE! című előadásával folytatódik a VI. dance.movement.theater második napja. Szeretettel várnak mindenkit!


Az együttes-vezető legújabb munkája, melyben a szabadság iránti vágy, a korlátok elkerülése és önmagunk felfedése a cél. A saját és fiktív élményekből kreált mű a szabad légzést és létezést hirdeti, egy körülöttük összeomlani látszó világban.

breathe1

sietünk. nagyon sokat sietünk. aztán várunk, várok magamra, hogy megérkezzek. hogy befusson a lelkem is lassan. mert mindig előreszaladunk. a múltkor is úgy rohantam, hogy utána várnom kellett megint, hogy én is megérkezzek. akkor minek loholtunk tulajdonképpen. de jó megállni. levegőt venni. lélegezni. nem elfutni, nem nekifogni megint, meg az a másik, nehogy szembe jöjjek mégis magammal. jó megállni. levegőt venni. lélegezni. szabadon.

hozzávalók:
gyors mozgás, lassú mozgás, összetett kombináció, rövid csörte, partnering, szinkron mozgás, bár az még nem biztos, szinte futás, kérdések, csoportdinamika, partnering, jaj megint, viszonyulások, őszinteség, rossz kísérlet, konvertálás, hosszú próba, adaptálás, kiborulás, símulás, harag, kis süti, csábítás, távolságtartás, manipuláció, megértés, együttlét, figyelem, kíváncsiság, kutatás, törekvés, kudarc, félelem, sóhaj, ének. mondjuk kompozíció.

breathe3

A fesztivál előadásaira a jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lejbe kerül. Fesztiválbérlet (érvényes minden előadásra): 100 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 60 lej. Jegyek válthatók a Figura jegyirodájában. Tel.: 0752-227-751; e-mail: org@figura.ro.


BREATHE!

Duda Éva Társulat / Movein Mission (HU)

breathe

Előadók, alkotók:
Csuzi Márton, Egyed Bea, Rusu Andor,
Újvári Milán, Raubinek Lili

Zene: Kunert Péter
Fény: Gothár Márton
Jelmeztervező: Kiss Julcsi
Hang: Sáfrány Áron
Technika: Kovácsovics Dávid
Produkciós asszisztens: Czveiber Barbara

Tér, rendező-koreográfus: Duda Éva

http://evaduda.net/


Ízelítő:

Kérem ossza meg ismerőseivel: