Családi pillanatok

Hargita Megye Tanácsa fotópályázata

Családi pillanatok címmel hirdet fotópályázatot Hargita Megye Tanácsa, a cél a Hargita megyei családok mindennapjainak megörökítése fényképeken. A kiírásra olyan fotókat várnak, amelyek a család életét mutatják be természetjárás, kirándulások, túrázások, közös sportolás, kertészkedés, gazdálkodás közben vagy más közös, otthon zajló tevékenység (sütés-főzés, barkácsolás stb.) alkalmával. A beérkezett alkotásokból kiállítás nyílik a megyeháza hátsó galériájában, ugyanakkor a legjobb alkotásokért karácsonyi ajándékcsomag jár.

Saját alkotásával pályázhat minden Hargita megyei lakos, korhatártól függetlenül. Csak olyan digitális fotókat fogadnak el, amelyek Hargita megye területén készültek az elmúlt egy évben, és amelyeket korábban kiállításon még nem mutattak be. Minden pályázótól legfeljebb 5 eredeti pályamunkát fogadnak el, kizárólag e-mailben. A beküldött képek optimális felbontása JPGben: a hosszabb oldal minimum 1500 pixel legyen, az adat nagysága pedig maximum 5 MB. A fotókat az info@civilszervezetek.ro, valamint az info@hargitamegye.ro címre küldjék, a levél tárgyában pedig jelöljék meg: Fotópályázat. A levélben tüntessék fel nevüket és telefonszámukat, a fénykép készítésének helyszínét és időpontját, valamint a fénykép címét. Az összes pályázó fénykép felkerül a megyei tanács Facebook-oldalára, amelyen bárki lájkkal szavazhat a kedvencére. A legtöbb szavazatot összegyűjtő fotók készítői közönségdíjat kapnak.

A pályázaton részt vevők elfogadják és egyetértenek azzal, hogy Hargita Megye Tanácsa felhasználhatja és közzéteheti a beküldött anyagokat a készítő nevének megjelölésével.
A beküldés határideje: 2015. december 5.

További részletek itt érhetők el.

 

Minden pályázónak sikeres részvételt kívánunk!

Kérem ossza meg ismerőseivel: