Családi sportnapok

Családok, baráti társaságok, munkaközösségek jelentkezését várják

Felhívás

A Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ, köszönhetően a partnerek és támogatók segítségének, nyolcadik alkalommal szervezi meg a Családi sportnapokat. Június 10–15-e között újra megméretnek a csapatok!

Továbbra is családok, 4–8 fős baráti társaságok, munkaközösségek jelentkezését várjuk. A feladat egyszerű, ki kell próbálni minél több sportágat. Az edzők minden esetben ismertetik a játékszabályokat, tartanak egy bemelegítő edzést, tehát nem feltétel a jártasság egyetlen sportágban sem. A pontozás az eddigi évekhez képest másként történik majd. A maximális pontszám elérése mindenkinek adott (maximum 1000 pontot lehet egy próbán összegyűjteni), az elkövetett hibák és hiányzó csapattagok függvényében ezen szám csökkenhet. Előzetes hiányzás bejelentése esetén a büntető pontok száma kevesebb. Plusz 50 pontot szerezhetnek azok, akik: június 5-ig jelentkeznek, részt vesznek a kerékpáros felvonuláson, az aerobik maratonon, a Békény-meder takarításon.

A próbákat életkortól függetlenül bárki teljesítheti.

Ha kipróbálnátok magatokat, jelentkezzetek a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ irodájában munkanapokon 9 és 16 óra között vagy az info@gymk.ro email címen vagy a 0787/755.294-es telefonszámon, esetleg hétfőn este hat órától a művelődési ház előtti téren, illetve péntek délután a városi focipályán. Az ekkor jelentkező csapatoknak kevesebb esélyük lesz a győzelemre, de még mindig lehetséges.

Támogatóinknak köszönhetően idén is értékes nyereménnyel jutalmazzuk a legkitartóbbakat!

Természetesen játékon kívül is részt lehet venni a sportnapok bármelyik rendezvényén.

Egyenként 1000 pontot érő játékok:

1. Nyílt TéKapuk
2. Kézilabda
3. Aikido
4. Ismerkedés a tenisszel
5. Kosárlabdajáték
6. Bokszedzés
7. Családi tájékozódási verseny
8. Labdarúgás
9. Asztalitenisz
10. Utcai hoki
11. Billiárdfoci
12. Karate
13. Talajtorna
14. Versenyautó szimulátor

Plusz 50 pontot ér: 

a június 5-ig való benevezés;
• a kerékpáros felvonuláson való részvétel;
• az aerobik maratonon való részvétel;
• a Békény-meder takarításon való részvétel.

Kérem ossza meg ismerőseivel: