Családostól színházba!

Gyermekfelügyeletet biztosít a Figura, ahol színházi és irodalmi tematikájú foglalkozásokat szerveznek 3 év fölötti gyermekeknek.

Elsőként február 3-án a nemrégiben bemutatott Love Me (r.: Tóth Árpád) című négykezes előadásra várják a kisgyermekes családokat, a megszokott kezdési időponttól eltérően, ezúttal 18:00 órától. Az előadással párhuzamosan történő, szakember által vezetett foglalkozás lehetőséget biztosít a szülőknek, hogy zavartalanul élvezhessék a színházi eseményt. A kicsiknek szóló program díjmentes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket a 0752-227-011-es telefonszámon várják hétköznap (9-15 óra között), legkésőbb január 31-ig. A gyermekfoglalkozásra benti cipő javasolt. Az előadás időtartama 1 óra 20 perc, a helyek száma korlátozott.

A további gyermekfelügyeletek időpontjait a havi programon, illetve a színház közösségi média oldalain jelölik a szervezők.


Az előadásról:

Az ember alapvetően társas lény, mégis a legtöbbször magányos. Éhes a szeretetre, és sokszor éhezik. Hiába tagadnánk, az egyre inkább online térbe költözött mindennapi kommunikáció és a közösségi média csillogó világa mindannyiunk életét befolyásolja kisebb vagy nagyobb mértékben. Ha pedig a párkeresés kapcsán is online „randihelyeken” próbálgatjuk szárnyainkat és karmainkat, az online platformok biztosította kényelem hamar a visszájára fordul. Hiába érzi bárki, hogy bátrabb, azzá válik, akivé akar, hiába tűnik magabiztosabbnak, vagánynak és „viszik, mint a cukrot” egymás szemébe nézni már egy másik feladat. Talán már mi magunk is elhisszük, hogy az online csinosítgatott énünk a valóság, viszont a mindennapjainkkal nem tudunk mit kezdeni. Mikor az online-épített imázs köddé válik, kiderül, hogy a szépen felépített maszk mögött nincs semmi. Minden erőnkkel megpróbáljuk eltitkolni, hogy az egész csupán (ön)általás, mégis minden egyre üresebbé válik.


A Figura Stúdió Színház közleménye


Kérem ossza meg ismerőseivel: