Dedikált Progym-bögrét nyerhetsz

Újabb nyereményjáték következik, ezúttal pedig nemcsak egy, hanem hét nyertesünk lesz.

Bizony, nem állunk le a játékokkal, itt is van a következő: a gyergyószentmiklósi Senior Férfiruha Szaküzlet, valamint a Keresztes Média jóvoltából, dedikált bögréket sorsolunk ki a Csíkszeredai Sportklub elleni első három elődöntő-mérkőzés után, de a játék a rájátszás teljes idejére érvényes.

A nyerési lehetőséghez nem kell mást tenni, csupán megosztani a Keresztes Média élő közvetítésének videóját, hozzászólásba pedig beírni, hogy: Hajrá Progym! Kizárólag azok vesznek részt majd a játékban, akik a mérkőzés ideje alatt osztják meg az élő videót, az utólagos megosztókat nem számoljuk bele a versenybe.

Az első progymos bögrén a három kapusunk, Szakács Szabolcs, Molnár Szabolcs és Szabó László aláírása található, a másodikat Csergő Hunor, Barabás László és Ferencz-Csibi Róbert írta alá, míg a Sportklub elleni első hazai mérkőzés után, a Daradics Csaba, Basilidesz Tibor és Elekes-Darabont Hunor által aláfirkantott bögrét viheti haza egy szerencsés szurkoló. A helyosztó mérkőzéseken a csapat idegenlégiósai által dedikált bögréket is kisorsoljuk.

A csészék megvásárlására is van lehetőség: egy ára 30 lejbe kerül, amellyel a vásárló az élő közvetítéseket is támogatja.

Kérem ossza meg ismerőseivel: