Simon Róbert megint döntőt játszott!

Délhegy Kupa elnevezésű asztalitenisz-versenyt szerveztek Gyergyócsomafalván

Április 22-én, szombaton Gyergyócsomafalván megrendezték a Délhegy Kupa elnevezésű, első AMATUR B kategóriás asztalitenisz-versenyt a település történetében, ezáltal csatlakozva az AMATUR „nagycsaládhoz”.

A sportesemény során 33 amatőr asztaliteniszező állt a 4 darab pingpongasztalhoz, főleg a Gyergyói-medence településeiről érkezve. Gyergyóditró, Gyergyóalfalu, Gyergyószentmiklós, Salamás sporolóin kívül természetesen a gyergyócsomafalvi versenyzők is szép számban részt vettek a megmérettetésen. Rajtuk kívül érkezett még egy-egy versenyző Székelyudvarhelyről és Maroshévízről is, akik nagyon jól szerepeltek.

A verseny nagyon jól sikerült a Gyergyói Ping Pong Sportklub csapata számára, hiszen két játékosunk is felkerült a dobogóra, Simon Róbert megszerezte a második helyezést, míg Tódor Csaba a dobogó harmadik fokára léphetett.

A Délhegy Kupa asztalitenisz-verseny dobogósai:

I. Tókos Pál (Székelyudvarhely)
II. Simon Róbert (Gyergyószentmiklós – Gyergyói Ping Pong Sportklub játékosa)
III. Balla Péter (Maroshéviz) és Tódor Csaba (Gyergyószentmiklós – Gyergyói Ping Pong Sportklub játékosa)

Ezúton is szeretnénk gratulálni a Csomafalvi Délhegy SK asztalitenisz-csapatának a remek kezdeményezéshez, sok sikert kívánunk a versenyzéshez és várjuk a Délhegy Kupa következő kiírását!

Kérem ossza meg ismerőseivel: