Dr. Zacher Gábor Gyergyószentmiklóson

Mindennapi függőségeink

Az Eventikum rendezvényszervező iroda jóvoltából 2019. február 25-én, kedden Gyergyószentmiklósra látogat Magyarország kedvenc toxikológusa, hogy 19:00 órakor a modern társadalom életét érintő mindennapos függőségekről tartson emlékezetes előadást “Mindennapi függőségek” címmel.

Az előadóról

Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvos, egyetemi docens évek óta a leggyakrabban megszólaltatott orvos Magyarországon. Legyen szó drogokról, ünnepi depresszióról, túlzott édesség-, alkohol-, vagy gyógyszerfogyasztásról a média mindig számíthat rá. A hírverésen túl nevelő céllal is nyilatkozik, mellyel fontos információkat képes átadni az embereknek, főleg a fiataloknak. Megjelenése, fellépése, hanghordozása határozott, mindig egyenesen és nyíltan fogalmaz, a divatos szófordulatokkal élve. Szeret futni, kerékpározni, munkamániás, naponta csak 4-5 órát alszik, de minden szenvedélynél fontosabb számára a családja. Neves orvosdinasztiából származik, testvérével együtt ötödik generációs orvosok.

Többször nyilatkozta már, hogy neki is vannak függőségei, az egyik a pipázás, a másik a mogyorós csokoládé, emelett saját elmondása szerint munkaalkoholista és edzésfüggő.


Jegyek kaphatók a Figura Stúdió Színház jegypénztárában, minden hétköznap 15:00 és 19:00 óra között. / Helyfoglalás és információk: 0752-227.011

Kérem ossza meg ismerőseivel: