Drogkereskedőket vett őrizetbe Hargita megyében a DIICOT

Az ügyben tizenkét házkutatást tartottak

Drogkereskedőket vett őrizetbe szombaton Csíkszeredában és több más Hargita megyei településen a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT).

A vádhatóság két bűnügyi eljárást indított öt személy ellen, akiket azzal gyanúsítanak, hogy cannabist, ecstasyt, amfetamint és ecstasy tablettákat árultak.

A kiadott közlemény szerint az igazságügyi rendőrség az első esetben szerdán nyolc házkutatást tartott, amelyek során cannabist és ecstasyt, nyolc darálót, egy elektronikus mérleget és 700 lejt foglalt le. Csütörtökön két személyt előállítottak, egyiküket előzetes letartóztatásba helyezték, a másikat hatósági felügyelet alá vonták.

A második esetben pénteken három személyt vett őrizetbe a DIICOT, akiket nagy kockázatú kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak.

A vádhatóság szerint alapos a gyanúja, hogy a három személy cannabisszal és hasissal, illetve amfetaminnal és ecstasy tablettákkal kereskedett.

Az ügyben tizenkét házkutatást tartottak, amelyek során ecstasyt, cannabist és hasist, valamint két darálót foglaltak le.

Szombaton a Hargita megyei ügyészség elrendelte, hogy egyiküket előzetes letartóztatásba vegyék.


Forrás: www.agerpres.ro

Kérem ossza meg ismerőseivel: