Drognapló

Március 5-én, csütörtök este 7 órától Faragó Zénó rendezésében Fodor Alain Leonard egyéni előadása, a Drognapló látható újra a Figura stúdiótermében.

Kubiszyn Viktor, magyarországi író, újságíró, filmkritikus Drognapló című kötete 2011-ben jelent meg. A naplószerű könyv tulajdonképpen az író vallomása a saját 16 évig tartó drogfüggőségéről. A szövegek nem csak a függőség okozta fizikai és mentális elváltozás mechanizmusaira világítanak rá, hanem a szabadulni akarás és visszaesés ördögi körét, majd a végleges tisztulás lehetőségét is megmutatják.

Az előadás szövege a Drognapló sűrítménye, megtartja a történetet, a pszichikai eltorzulás és a visszatérés, tisztulás különböző stációit. Hogy lehet az, hogy egyesek drogfüggővé válnak és mások nem? Mit nyújt és mit vesz el ez a világ? Milyen mélyre kell zuhanni ahhoz, hogy már úgy tűnjön, nincs tovább? Mennyire erős kell legyen az az akarat, ami képes visszahozni a realitásba?

drognaplo (1)

A produkciónak nem titkolt szándéka a drogprevenciós jelleg, de ugyanakkor tükröt is állít a néző elé. Mert, ha őszinték vagyunk, bevalljuk: mindannyian függői vagyunk valaminek, valakinek. A változni akarás és a hit pedig minden esetben ugyanolyan  fontos.

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk.


Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej.
Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban.
Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.
Online jegyvásárlás: www.biletmaster.ro


Kubiszyn Viktor műve nyomán: DROGNAPLÓ

drognaplo3

Játssza: Fodor Alain Leonard

• Rendező: Faragó Zénó •

Vizuális effektek: Ferenczi Zoltán

Jelmeztervező: Török Réka

Dramaturgiai konzultáns: Moșu Norbert-László

Kérem ossza meg ismerőseivel: