Drognapló

Január 13-án, szombaton este 7 órától Faragó Zénó rendezésében Fodor Alain Leonard egyéni előadása, a Drognapló látható újra a Figura stúdiótermében.

Kubiszyn Viktor, magyarországi író, újságíró, filmkritikus Drognapló című kötete 2011-ben jelent meg. A naplószerű könyv tulajdonképpen az író vallomása a saját 16 évig tartó drogfüggőségéről. A szövegek nem csak a függőség okozta fizikai és mentális elváltozás mechanizmusaira világítanak rá, hanema szabadulni akarás és visszaesés ördögi körét, majd a végleges tisztulás lehetőségét is megmutatják.

Az előadás szövege a Drognapló sűrítménye, megtartja a történetet, a pszichikai eltorzulás és a visszatérés, tisztulás különböző stációit. Hogy lehet az, hogy egyesek drogfüggővé válnak és mások nem? Mit nyújt és mit vesz el ez a világ? Milyen mélyre kell zuhanni ahhoz, hogy már úgy tűnjön, nincs tovább? Mennyire erős kell legyen az az akarat, ami képes visszahozni a realitásba?

drognaplo (1)

A produkciónak nem titkolt szándéka a drogprevenciós jelleg, de ugyanakkor tükröt is állít a néző elé. Mert, ha őszinték vagyunk, bevalljuk: mindannyian főggői vagyunk valaminek, valakinek. A változni akarás és a hit pedig minden esetben ugyanolyan  fontos.

Az előadást közönségtalálkozó követi.

Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk.


Jegyek ára az előadásra 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej.

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.


Kubiszyn Viktor műve nyomán: DROGNAPLÓ

drognaplo3

Játssza: Fodor Alain Leonard

Vizuális effektek: Ferenczi Zoltán

Jelmeztervező: Török Réka

Dramaturgiai kozultáns: Moșu Norbert-László

Rendező: Faragó Zénó

Kérem ossza meg ismerőseivel: