Eddmegleves – a Csalamádé tábor előadása

Családi tanmese

Kedves érdeklődők! 

Örömmel jelentjük, hogy pénteken, azaz augusztus 10-én este 19 órakor bemutatásra kerül az idei Csalamádé táborban készült előadásunk Eddmegleves címmel.

23 különböző gyerek, de egy dolog közös bennük: kamaszok. Őszintén beszélnek arról, hogy milyen is az életük, mi okoz nehézséget számukra, és hogyan képzelik el a jövőt. Az előadás alapja Janikovszky Éva: Kire ütött ez a gyerek? című írása, amit a saját szövegeikkel egészítettek ki. Megelevenednek családi pillanatok olyan szereplőkkel, akik valamilyen formában mindenki életében jelen vannak. Kiderül, hogy a kamasz számára a szülők néha idegesítőek, máskor meg nélkülözhetetlenek, de mindenképp életük fontos részei – és ez fordítva is igaz. (Görbe)tükröt tartanak a barátoknak, a családnak, és mindenkinek, aki valaha is megpróbálta őket kritizálni, tanáccsal ellátni, összehasonlítani vagy kioktatni.


A belépés díjtalan, viszont a gördülékeny beléptetés és helyfoglalás érdekében regisztráció szükséges a 0755377341-es telefonszámon (akár SMS-ben is), a Csalamádé tábor Facebook-oldalán írt üzenetben, illetve a csalamadetabor@gmail.com e-mail címen.

Az előre lefoglalt jegyek kiváltása az előadás megkezdése előtt egy órával, azaz 18 órakor kezdődik a színház előterében.

Kérem ossza meg ismerőseivel: