Egy füzetnyi szeretet

            Ezzel a mottóval indult útjára nem rég facebookon egy oldal. Kezdetben csak annyit lehetett tudni róla, hogy egy új ajándékötlettel rukkol elő, így az ünnepek közeledtével. A kiváncsiak számára hamar kiderült, többet kínál az oldal, mint egy egyszerű ajándék-ötletet: nemes egyszerűséggel újra értelmezi az ajándékozás- és ezen belül az ajándékutalványok fogalmát. Az elmúlt napokban már az is kiderült, mi is ez a termék egész pontosan.

            Egy egyszerű kis füzetkéről van szó, amiben utalványok találhatóak. Nem akármilyen utalványok, és talán ez teszi izgalmassá a dolgot. Olyan termékeket és/vagy szolgáltatásokat rejt, amelyeket az ajándékozó személynél tudunk “kézpénzre” váltani. Ezek lehetnek hétköznapi dolgok is, amelyek az egymásra figyelést erősítik, mint például: egy ágyba reggeli, egy massázs, egy közös séta, egy nagy ölelés, stb. Határ a csillagos ég, egy ilyen utalványba több dolog is belefér, amivel szeretteink kedvében járhatunk. Mindezek lehetnek hétköznapi dolgok, pontosabban hétköznapi cselekedetek, egymásért. Apró de még is céltudatos, olcsó de még is drága eszmei értékkel bír egy ilyen kupon füzet, amit el is készítenek számunka. Névre szólóan és egyedi kivitelezében.

ajandek_kupon5

            Talán ez az ötlet is rámutat, hogy az igazi ajándékot nem is az üzletek polcain kell keresnünk. Nem föltétlen kell a boltokba rohangálnunk ajándékcsomagok után, hogy szeretteink kedvében járjunk. Valóra tudjuk váltani másként is kívánságaikat.            

ajandek_kupon1 ajandek_kupon2

ajandek_kupon3 ajandek_kupon4

            Egy megfáradt és nehéz időszakon átesett családtagunk, barátunk számára minden kinccsel felér, ha például meglepjük egy massázs kuponnal, amit akkor vált be nálunk, amikor szeretné. Készíthetünk neki neki egy mézes tea-jegyet is, amivel egy egy hosszú nap végén lephetjük meg, vagy épp szervezünk egy közös programot: elvihetjük moziba, közösen főzhetjük meg kedvenc vacsoráját vagy épp elvihetjük egy romantikus sétára. Ilyen és ehhez hasonló ötleteket rejt az ajándék kuponok facebook oldala. A napokban már a kis kupon füzetek mintáit is meglehetett tekinteni. Amiből az igéretek szerint lesz még pár darab. Ötletekből pedig nincs-, és nem is lesz hiány.

            Győződjön meg róla a saját szemével:
            www.facebook.com/ajandekkupon

K. P.

Kérem ossza meg ismerőseivel: