Egy hétnyi haladékot kapott a kivitelező

Azonnali és szakszerű munkavégzést kérek!

Miután többszöri zárt ajtók mögötti egyeztetésünk sem hozta meg az elvárt eredményt, nyilvánosan is kijelentem, hogy egy hétnyi haladékot adtam a vízhálózat korszerűsítését végző Andezit Kft-nek, hogy szervezze újra a kivitelezési munkát. Megengedhetetlennek tartom azt a rendszertelenséget, ami a Virág negyedi tevékenységüket jellemzi!

A kivitelezésben munkaütemezési problémák vannak annak ellenére, hogy nyomatékosan kértem, hogy a víznyomásgondokkal küszködő tömbházakban történjen meg először a vízvezetékek cseréje.

Felszólítottam a kivitelezőt, hogy a lakónegyedben folytassa a megkezdett munkálatokat, ugyanakkor felhívtam a cég képviselőjének a figyelmét arra is, hogy ha nem így járnak el, záros határidőn belül felfüggesztem a munkavégzést a város egész területén. Mindennél sürgetőbb, hogy a víznyomás-problémákat orvosoljuk, ami csak úgy tud megtörténni, ha folytatják a 43-as tömbház mögött elkezdett munkát és következetesen dolgoznak tovább a problémás részeken.

Az Andezit Kft. április óta már 4 kilométer hosszúságban cserélte, korszerűsítette a vízhálózatot. Amikor technikai problémák adódtak, közbelépésünkre azonnal orvosolták azokat: ahol arra szükség volt, újraépítették a tervektől eltérően lefektetett hálózatot és vízaknákat is cseréltek ki.

Biztosíthatom Önöket arról, hogy az ütemterv szerinti, szakszerű munkát Műszaki Igazgatóságunk továbbra is rendszeresen ellenőrzi!

Kérem, hogy a vízvezeték-hálózat korszerűsítésével kapcsolatos észrevételeiket, kérdéseiket továbbra is jelezzék a director-tehnic@gheorgheni.ro e-mail címen vagy a 0266-364 494-es telefonszámon, hogy mihamarabb kezelni tudjuk azokat.


Nagy Zoltán polgármester

Kérem ossza meg ismerőseivel: