Egy virágos Gyergyószentmiklósért!

Pál Árpád felhívása

    Az elméleti önkritika, kritika után lássunk néhány konkrétumot, mert a végcél, hogy mit teszünk közösen a várva várt jobbulás érdekében.
    Az első próbálkozás a közös virágültetési akció lehetne. Anyagi vonzata alig van, akár palántából, akár magokból állítjuk elő. A lelkiállapotunkra gyakorolt hatása viszont annál nagyobb. Ha sikerül jól látható helyen (ablakban, kertben, kerítés előtti ágyásban) minél többet elhelyezni, akkor mindannyian nyernénk. Vezetőink bármennyire is jól dolgoznának mostantól, akkor is csak többéves távlatban remélhetünk pontra tett infrastruktúrát. Városunkban a gödrök, a sár, a por még sokáig szerves része marad életünknek. A virágok megjelenése, többek között, két szempontból hozna változást. Elviselhetőbbé tenné mindennapjainkat, és ami még ennél is fontosabb, ezzel is jeleznénk egymásnak, nem vagyunk magunkra, nem vagyunk közömbösek, hogy összetartozunk, és ezt tettekkel is akarjuk, tudjuk bizonyítani.
    Köszönet, és ugyanakkor elnézés azoktól, akik már rég tettek és tesznek a virágos Gyergyószentmiklósért.
    A Nicolae Bălcescu utca 30., valamint a Szurokfőző utca 10. szám alatt biztos továbbra is lesz virág. Kérem, jelezze, ha szeretne kapcsolódni az akcióhoz, de ennél is fontosabb, hogy ültessen virágot. Köszönöm.

Pál Árpád

Kérem ossza meg ismerőseivel: