Együtt egymásért, szentmiklósiakért, 2020-ban is

Idén hetedik alkalommal lesz élelmiszergyűjtés

▪️ A járványügyi helyzet nem teszi lehetővé, hogy a hagyományos módon szervezzük meg immár hetedik alkalommal az Együtt egymásért, szentmiklósiakért elnevezésű karitatív programunkat, ennek ellenére, természetesen nem feledkezünk meg rászoruló embertársainkról. A programot másféle lebonyolítással ugyan, de megszervezzük.

▪️ Idén, hetedik alkalommal készülünk az Együtt egymásért, szentmiklósiakért karitatív programra. Bár az idei évet a világjárvány gyökeresen írta át, a cél változatlan: városunk segíteni vágyó civil szervezeteit összefogni azon hátrányos helyzetű családok, idősek megsegítésére, akiknek gondot jelent a mindennapi betevő. A közösségi szemléletre talán sosem volt ekkora szükség. A bizonytalanság által beárnyékolt hétköznapokban jelenthet reménysugarat, ha lehetőségeinkhez mérten az idei adventben is odafigyelünk rájuk.

▪️ A tartósélelmiszer-gyűjtés, a biztonsági előírások betartásával, idén változatlanul megvalósul november 29. és december 20. között. Idén nem lesz nyitó-, illetve záróeseménye a programnak, a csatlakozó civil szervezetek pedig nem felügyelik a gyűjtőpontokat, hanem házon belül, ők is tartós élelmiszert gyűjtenek.
egymasert▪️ Felajánlásaikat a tisztelt lakók, a megjelölt időszakban folyamatosan megtehetik a Sláger Centerben, a Bucsin negyedi BB Market üzletben, valamint a főtéri Kordial üzletben kihelyezett gyűjtőpontoknál. Emellett hétköznapokon 8 és 16 óra között a Szociális Igazgatóság Kárpátok utca 5. szám alatt található székhelyén is fogadjuk élelmiszer-adományaikat.

▪️ A korábbi években példaértékű volt városunk civil szervezeteinek, egyházainak és cégeinek, valamint összességében a lakók hozzáállása. Hisszük, hogy a nehézségben még inkább szükség van arra, hogy egy közösséggé kovácsolódjunk, és a korábbi sikeres akciók lelkületéből merítve, ebben a megpróbáltatásokkal teli évben is segítsünk egymásnak.


Gyergyószentmiklós Önkormányzata

Kérem ossza meg ismerőseivel: