Együtt Egymásért, Szentmiklósiakért – 2021

8. alkalommal kerül sor a karitatív programra

A 2021-es program mottójának Máté evangéliumát választották kollégáink: “…Bizony mondom nektek, valahányszor megtettétek ezeket csak eggyel is az én legkisebb testvéreim közül, velem tettétek meg.”

8. alkalommal készülünk az Együtt Egymásért, Szentmiklósiakért karitatív programra. Az idei évünket is átírta a világjárvány, de ennek ellenére a célunk változatlan: összefogni városunk segíteni vágyó egyházi vezetőit, civil szervezeteit és a vállalkozások képviselőit azon hátrányos helyzetű családok, idősek megsegítése érdekében, akiknek gondot jelent a mindennapi megélhetés az ünnepi időszakban még inkább, mint máskor.

A közösség összefogására mindig nagy szükség van. A bizonytalanság által beárnyékolt hétköznapokban reményt adhat, ha lehetőségeinkhez mérten az idei adventben is odafigyelünk a közösségünkre.

2021-ben az Együtt Egymásért, Szentmiklósiakért program szervezőiként és résztvevőiként is fokozottan vigyáznunk kell egymás egészségére, így – mindannyiunk érdekében – kerülnünk kell a nagyobb létszámú események szervezését, a tartósélelmiszer-gyűjtés viszont, a biztonsági előírások betartásával ezúttal is változatlanul megvalósul a november 26. és december 19. közötti időszakban.

Felajánlásaikat folyamatosan hozhatják a megjelölt időszakban az alábbi gyűjtőpontokhoz:

a Sláger Centerben,

a Bucsin negyedi BB Marketben

a Bucsin negyedi Amigo üzletben

a Virág negyedi Barabás Húsboltban

a főtéri Kordial üzletben

a felszegi Diszkont üzletben

a felszegi Tinka Boltban

hétköznapokon 8 és 16 óra között a Szociális Igazgatóság Kárpátok utca 5. szám alatt található székhelyén.

A korábbi években példaértékű volt városunk civil szervezeteinek, egyházainak és cégeinek összefogása. Tavaly a Szociális Igazgatóság munkatársainak közreműködésével és a felajánlásoknak köszönhetően 261 családot tudtunk megajándékozni.

Reméljük, hogy ebben az évben is legalább ennyire sikeres lesz az akció. Ezért kérünk mindenkit, hogy idén is vállaljanak partnerséget a programban, és a jó cél érdekében a környezetükben élők, rokonok, barátok, szervezeti tagok, kisközösségek megszólításával, biztatásával mozgósítsák az adakozni vágyó városlakókat.


A Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város Önkormányzatának közleménye

Kérem ossza meg ismerőseivel: